\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57605 Re: Re: Re: Re: Ellipsvergelijking Hallo MBL, Dat moet ik denk ik bestrijden wat je zegt. Ik heb uitgerekend dat PG=a-cx/a en PF=a+cx/a. Als je oneens bent, hoor ik het wel. Herman Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 22 december 2008 Antwoord Hoe je er aan bent gekomen, weet ik niet. Je wilde PF en PG uitdrukken in a en c en in hetgeen jij nu instuurt komt ook nog de letter x voor. MBL MBL maandag 22 december 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo MBL, Dat moet ik denk ik bestrijden wat je zegt. Ik heb uitgerekend dat PG=a-cx/a en PF=a+cx/a. Als je oneens bent, hoor ik het wel. Herman Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 22 december 2008
Herman Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 22 december 2008
Hoe je er aan bent gekomen, weet ik niet. Je wilde PF en PG uitdrukken in a en c en in hetgeen jij nu instuurt komt ook nog de letter x voor. MBL MBL maandag 22 december 2008
MBL maandag 22 december 2008
©2001-2024 WisFaq