\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57540 Re: Verdubbelingsformule gebruiken Maar hoe komt u dan aan die formule -- 2(sin2x+(1/2)sin(x))-1=2(sinx+1/4)2-9/8 Ik snap het niet zo erg.:S Aliaa Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 december 2008 Antwoord Aliaa, Nu :sin2x+1/2sinx=(sinx+1/4)2-1/16.Reken maar na. kn zondag 14 december 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar hoe komt u dan aan die formule -- 2(sin2x+(1/2)sin(x))-1=2(sinx+1/4)2-9/8 Ik snap het niet zo erg.:S Aliaa Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 december 2008
Aliaa Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 december 2008
Aliaa, Nu :sin2x+1/2sinx=(sinx+1/4)2-1/16.Reken maar na. kn zondag 14 december 2008
kn zondag 14 december 2008
©2001-2024 WisFaq