\require{AMSmath} Partieel differentieren F1'(x,y) = 2y/(x+y)²F1'2'(x,y) = 2(x-y)/(x+y)³Ik snap alleen niet hoe men hierop komt, aangezien je dan de bovenste functie vanuit y moet benaderen en dus kom ik op -4y/(x+y)³. Studen Student universiteit - donderdag 11 december 2008 Antwoord Of je f partieel differentieert naar 'x' of naar 'y' maakt wel een groot verschil:Ik neem aan dat je fy bedoelt.De quotientregel zeg maar... WvR donderdag 11 december 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
F1'(x,y) = 2y/(x+y)²F1'2'(x,y) = 2(x-y)/(x+y)³Ik snap alleen niet hoe men hierop komt, aangezien je dan de bovenste functie vanuit y moet benaderen en dus kom ik op -4y/(x+y)³. Studen Student universiteit - donderdag 11 december 2008
Studen Student universiteit - donderdag 11 december 2008
Of je f partieel differentieert naar 'x' of naar 'y' maakt wel een groot verschil:Ik neem aan dat je fy bedoelt.De quotientregel zeg maar... WvR donderdag 11 december 2008
WvR donderdag 11 december 2008
©2001-2024 WisFaq