\require{AMSmath} Limiet berekenen lim 2x2+3x+1x®oneindig ________ = x2-x+2 ellen Iets anders - woensdag 10 december 2008 Antwoord Beste Ellen,En wat is nu je vraag? Of je probleem? Deel teller en noemer eens door de hoogst voorkomende macht in x, dat is dus x2. Je weet dat 1/x en 1/x2 (enzovoort) naar 0 gaan als x naar oneindig gaat.mvg,Tom td woensdag 10 december 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
lim 2x2+3x+1x®oneindig ________ = x2-x+2 ellen Iets anders - woensdag 10 december 2008
lim 2x2+3x+1x®oneindig ________ = x2-x+2
ellen Iets anders - woensdag 10 december 2008
Beste Ellen,En wat is nu je vraag? Of je probleem? Deel teller en noemer eens door de hoogst voorkomende macht in x, dat is dus x2. Je weet dat 1/x en 1/x2 (enzovoort) naar 0 gaan als x naar oneindig gaat.mvg,Tom td woensdag 10 december 2008
td woensdag 10 december 2008
©2001-2024 WisFaq