\require{AMSmath} Partieel integreren Ben nu bezig met integreren, alleen snap het partiele integreren nog niet helemaal:f(x)g'(x)dx=f(x)·g(x)-òg(x)·f'(x)dxò2x.e2x dx =f(x) = 2x f'(x) = 2g'(x) = e2x g(x) = 1/2e2x2x.1/2e2x - ò1/2e2x.2 =(x-1)e2xKlopt dit?Maakt het trouwens uit of je voor 2x f(x) = neemt of g'(x)?Alvast bedankt! Studen Student universiteit - woensdag 10 december 2008 Antwoord In de laatste regel gaat er iets niet goed denk ik.Dus: nee, dat klopt niet.Kan het ook 'andersom'? Zeker, maar 'handig' is het niet:Hopelijk helpt dat...Zie ook 3. Partiëel integreren. WvR woensdag 10 december 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ben nu bezig met integreren, alleen snap het partiele integreren nog niet helemaal:f(x)g'(x)dx=f(x)·g(x)-òg(x)·f'(x)dxò2x.e2x dx =f(x) = 2x f'(x) = 2g'(x) = e2x g(x) = 1/2e2x2x.1/2e2x - ò1/2e2x.2 =(x-1)e2xKlopt dit?Maakt het trouwens uit of je voor 2x f(x) = neemt of g'(x)?Alvast bedankt! Studen Student universiteit - woensdag 10 december 2008
Studen Student universiteit - woensdag 10 december 2008
In de laatste regel gaat er iets niet goed denk ik.Dus: nee, dat klopt niet.Kan het ook 'andersom'? Zeker, maar 'handig' is het niet:Hopelijk helpt dat...Zie ook 3. Partiëel integreren. WvR woensdag 10 december 2008
WvR woensdag 10 december 2008
©2001-2024 WisFaq