\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57489 Re: Re: Rationele functie )=( 1/2(2t+2)+2)/(t2+2t+2) tot daar snap ik het maar die volgende stap snap ik niet. Lilian Student universiteit - dinsdag 9 december 2008 Antwoord Lilianne, Wat gebeurt er?Neem a=1/2(2t+2) en b=t2+2t+2 .Dan is (a+2)/b = a/b+2/b. Was dit het probleem? kn dinsdag 9 december 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
)=( 1/2(2t+2)+2)/(t2+2t+2) tot daar snap ik het maar die volgende stap snap ik niet. Lilian Student universiteit - dinsdag 9 december 2008
Lilian Student universiteit - dinsdag 9 december 2008
Lilianne, Wat gebeurt er?Neem a=1/2(2t+2) en b=t2+2t+2 .Dan is (a+2)/b = a/b+2/b. Was dit het probleem? kn dinsdag 9 december 2008
kn dinsdag 9 december 2008
©2001-2024 WisFaq