\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57475 Re: Parabolen dus als ik het goed begrijp b2-4ac=0 22-4*p*-3 hieruit volgt 4-4*p*-3 hieruit volgt -12p=4 p=-1/3 Ivo Student hbo - maandag 8 december 2008 Antwoord Beste Ivo, Goed begrepen... mvg, Tom td maandag 8 december 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
dus als ik het goed begrijp b2-4ac=0 22-4*p*-3 hieruit volgt 4-4*p*-3 hieruit volgt -12p=4 p=-1/3 Ivo Student hbo - maandag 8 december 2008
Ivo Student hbo - maandag 8 december 2008
Beste Ivo, Goed begrepen... mvg, Tom td maandag 8 december 2008
td maandag 8 december 2008
©2001-2024 WisFaq