Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 55312 

Re: Bewijzen

Ik heb vraag 3 hier ook in mijn boek staan en mijn grote probleem is dat ik het helemaal niet zie!
Ik zie het gewoon niet voor mij getekend :S
Een scheve driehoek.. Daar kan ik mij echt niet zoveel bij voorstellen..
en dan de vraagstelling..
"Voor een scheve vierhoek ABCD beschouwt men de punten P, Q, R en S zodanig dat AP = 1/2AB; CQ = 1/2CB; CR = 1/2CD; AS = 1/2AD "

Ik snap echt niet precies wat er bedoeld word..

Zou iemand aub zo vriendelijk willen zijn dit grafisch te tonen..

Mvg,
Pieter

Pieter
3de graad ASO - zondag 7 december 2008

Antwoord

dag Pieter,

Misschien denk je er te moeilijk over. Als bijvoorbeeld AP = 1/2 AB, dan betekent dat, dat P het midden is van AB.
Applet werkt niet meer.
Download het bestand.

Succes,

Anneke
maandag 8 december 2008

©2001-2024 WisFaq