Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 57310 

Re: Re: Exponentiële vgl

als g(x) dan even is OK.
Maar wat als g(x) Î. Zijn er dan geen mogelijke opl?

jan
3de graad ASO - woensdag 3 december 2008

Antwoord

Beste Jan,

Voor welke waarden van x is ax gedefinieerd als a negatief is (in jouw cursus)? Ik vermoed hoogstens voor rationale x = p/q met ggd(p,q) = 1 en q oneven. Van al deze mogelijkheden, in welk(e) geval(len) is (-1)p/q = 1?

mvg,
Tom

td
donderdag 4 december 2008

©2001-2024 WisFaq