\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57391 Re: Een cilindervormige tank Ik zit nog een beetje vast, maar ik heb het zo opgelost: F (x) = ((L.(2pi.r) + (pi.r2))2 Klopt dit? Of zit ik er helemaal naast.. BellaC 3de graad ASO - woensdag 3 december 2008 Antwoord Als je L wilt uitdruken in r zal je zoiets moeten krijgen als: L=....r... ..... Dus je antwoord lijkt niet erg. Het zou er ongeveer zo uit moeten zien: Zou het daarmee lukken? WvR woensdag 3 december 2008 Re: Re: Een cilindervormige tank ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zit nog een beetje vast, maar ik heb het zo opgelost: F (x) = ((L.(2pi.r) + (pi.r2))2 Klopt dit? Of zit ik er helemaal naast.. BellaC 3de graad ASO - woensdag 3 december 2008
BellaC 3de graad ASO - woensdag 3 december 2008
Als je L wilt uitdruken in r zal je zoiets moeten krijgen als: L=....r... ..... Dus je antwoord lijkt niet erg. Het zou er ongeveer zo uit moeten zien: Zou het daarmee lukken? WvR woensdag 3 december 2008
WvR woensdag 3 december 2008
©2001-2024 WisFaq