\require{AMSmath} Rekenkundige reeks Van een rekenkundige reeks is de beginterm 24. Het aantal termen is 180. Elke term is 5 groter dan de vorige. De som van de reeks is ?? s=a( rn-1/r-1)a=5 en dan ?? piet h Student hbo - zaterdag 29 november 2008 Antwoord De rij ziet er dan zo uit:24, 29, 34, 39, ...Als reeks met het somteken:De laatste term is dus 919.De somrij van een rekenkundige rij:Dus... zijn we er wel uit denk ik... WvR zaterdag 29 november 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Van een rekenkundige reeks is de beginterm 24. Het aantal termen is 180. Elke term is 5 groter dan de vorige. De som van de reeks is ?? s=a( rn-1/r-1)a=5 en dan ?? piet h Student hbo - zaterdag 29 november 2008
piet h Student hbo - zaterdag 29 november 2008
De rij ziet er dan zo uit:24, 29, 34, 39, ...Als reeks met het somteken:De laatste term is dus 919.De somrij van een rekenkundige rij:Dus... zijn we er wel uit denk ik... WvR zaterdag 29 november 2008
WvR zaterdag 29 november 2008
©2001-2025 WisFaq