\require{AMSmath} Logaritmische vgl 2log x en log x 6 Hoe lossen we dit op: 2 log x + log x = 6 Kevin 3de graad ASO - donderdag 27 november 2008 Antwoord Kevin, Gebruik de eigenschappen dat alogb=logba en log a+log b= log ab. Dan moet het lukken. (x=100) kn donderdag 27 november 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe lossen we dit op: 2 log x + log x = 6 Kevin 3de graad ASO - donderdag 27 november 2008
Kevin 3de graad ASO - donderdag 27 november 2008
Kevin, Gebruik de eigenschappen dat alogb=logba en log a+log b= log ab. Dan moet het lukken. (x=100) kn donderdag 27 november 2008
kn donderdag 27 november 2008
©2001-2024 WisFaq