\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57299 Re: Vergelijkingen met onbekende in de macht Ja, begrijp ik, maar wat is er dan met die (x+1) gebeurt...?Want je maakt dan van 2 . 9(x+1) = 18u, dus 18 . 9xNee...? Jill 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 26 november 2008 Antwoord Toch wel: 2·9x+1=2·9·9x=18·9x=18u kphart donderdag 27 november 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja, begrijp ik, maar wat is er dan met die (x+1) gebeurt...?Want je maakt dan van 2 . 9(x+1) = 18u, dus 18 . 9xNee...? Jill 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 26 november 2008
Jill 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 26 november 2008
Toch wel: 2·9x+1=2·9·9x=18·9x=18u kphart donderdag 27 november 2008
kphart donderdag 27 november 2008
©2001-2024 WisFaq