\require{AMSmath} Hogeremachtsvergelijkingen Ik blijf vastzitten in de volgende vergelijking: 0.3375=1.225·0.9h Hoe kan ik h berekenen? sas Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 26 november 2008 Antwoord met behulp van de logaritme: log(0.3375)=log(1.225)+h·log(0.9). Nu kun je h bepalen. kphart woensdag 26 november 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik blijf vastzitten in de volgende vergelijking: 0.3375=1.225·0.9h Hoe kan ik h berekenen? sas Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 26 november 2008
sas Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 26 november 2008
met behulp van de logaritme: log(0.3375)=log(1.225)+h·log(0.9). Nu kun je h bepalen. kphart woensdag 26 november 2008
kphart woensdag 26 november 2008
©2001-2024 WisFaq