\require{AMSmath} Snijpunten berekenen van parabolen f(x)=x2+x-2g(x)=x2+2x-3x2+x-2=x2+2x-3x-1 krijgen we dan hoe bepaal ik de x vanaf hier sinds ik de abc formule niet kan gebruiken. Ivo Student hbo - dinsdag 25 november 2008 Antwoord Beste Ivo,Je hebt toch geen abc-formule nodig? Dat is voor kwadratische vergelijkingen.x2+x-2 = x2+2x-3x-1 = 0Dus x = ?mvg,Tom td dinsdag 25 november 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x)=x2+x-2g(x)=x2+2x-3x2+x-2=x2+2x-3x-1 krijgen we dan hoe bepaal ik de x vanaf hier sinds ik de abc formule niet kan gebruiken. Ivo Student hbo - dinsdag 25 november 2008
Ivo Student hbo - dinsdag 25 november 2008
Beste Ivo,Je hebt toch geen abc-formule nodig? Dat is voor kwadratische vergelijkingen.x2+x-2 = x2+2x-3x-1 = 0Dus x = ?mvg,Tom td dinsdag 25 november 2008
td dinsdag 25 november 2008
©2001-2024 WisFaq