\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57272 Re: Ln, wortel en exponent maar wat doe je dan met die tot de macht 1/wortelx Lilian Student universiteit - maandag 24 november 2008 Antwoord Lilianne, Gebruik de eigenschap:ln(1+x)^1/Öx=(1/Öx)lnx want ln a^b=b lna. kn maandag 24 november 2008 Re: Re: Ln, wortel en exponent ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
maar wat doe je dan met die tot de macht 1/wortelx Lilian Student universiteit - maandag 24 november 2008
Lilian Student universiteit - maandag 24 november 2008
Lilianne, Gebruik de eigenschap:ln(1+x)^1/Öx=(1/Öx)lnx want ln a^b=b lna. kn maandag 24 november 2008
kn maandag 24 november 2008
©2001-2024 WisFaq