\require{AMSmath} Afgeleide van Log(x) hoe bereken je de afgeleide van Y(x)=Log(x) ?bij voorbaat dank miep Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 3 december 2002 Antwoord Kijk op de formulekaart! Daar zie je dat als f(x) = glog x , de afgeleide functie wordt gegeven door: f'(x) = 1/x·1/ln(g). In jouw geval: Y(x) = log(x) , dit is gelijk aan Y(x) = 10log(x). Conclusie: Y'(x) = 1/x·1/ln(10). jr dinsdag 3 december 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe bereken je de afgeleide van Y(x)=Log(x) ?bij voorbaat dank miep Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 3 december 2002
miep Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 3 december 2002
Kijk op de formulekaart! Daar zie je dat als f(x) = glog x , de afgeleide functie wordt gegeven door: f'(x) = 1/x·1/ln(g). In jouw geval: Y(x) = log(x) , dit is gelijk aan Y(x) = 10log(x). Conclusie: Y'(x) = 1/x·1/ln(10). jr dinsdag 3 december 2002
jr dinsdag 3 december 2002
©2001-2024 WisFaq