\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57190 Re: Exponentiele functies Huh? Wat moet je op elkaar delen? En wat is b dan als g = 2/3?? Mehtap Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 17 november 2008 Antwoord Mehtap. Nou,misschien bg4/bg=g3=? kn maandag 17 november 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Huh? Wat moet je op elkaar delen? En wat is b dan als g = 2/3?? Mehtap Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 17 november 2008
Mehtap Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 17 november 2008
Mehtap. Nou,misschien bg4/bg=g3=? kn maandag 17 november 2008
kn maandag 17 november 2008
©2001-2024 WisFaq