\require{AMSmath} Exponentiele functie 2(3x2)ex3 = 6x2 . ex3Productregel: 12x.ex3+6x2.(3x2)ex3= 3x.ex3(6x3+4)Correcte antwoord is: 6.ex3.x(3x3+2)Welke stap doe ik fout? studen Student universiteit - woensdag 12 november 2008 Antwoord Je kunt bij 6x3+4 nog een factor 2 buiten haakjes halen. In dat geval krijg je precies het correcte antwoord. Dus bijna goed... WvR woensdag 12 november 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
2(3x2)ex3 = 6x2 . ex3Productregel: 12x.ex3+6x2.(3x2)ex3= 3x.ex3(6x3+4)Correcte antwoord is: 6.ex3.x(3x3+2)Welke stap doe ik fout? studen Student universiteit - woensdag 12 november 2008
studen Student universiteit - woensdag 12 november 2008
Je kunt bij 6x3+4 nog een factor 2 buiten haakjes halen. In dat geval krijg je precies het correcte antwoord. Dus bijna goed... WvR woensdag 12 november 2008
WvR woensdag 12 november 2008
©2001-2025 WisFaq