Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 57096 

Re: Als 10=5 , 8=4 wat is dan 6?

aah oké maar wat is dan het antwoord eigenlijk? want ik heb dan naar taalspelletjes gekeken maar ik begrijp het nog steeds niet!

bedankt om te reageren!

Nathal
Overige TSO-BSO - maandag 10 november 2008

Antwoord

Bij het beter bekijken van je raadseltje denk ik dat je een fout gemaakt hebt. In het raadseltje zoals ik het ken, geeft 12 6, 8 4 en 6 3, maar 10 niet 5. Kan je dat eerst even bevestigen ?

cl
dinsdag 11 november 2008

 Re: Re: Als 10=5 , 8=4 wat is dan 6? 

©2001-2024 WisFaq