\require{AMSmath} Vereenvoudigen breuk Deze breuk vereenvoudigen:N- N . Beide kanten xN = N-N2 --- --- 1- 1/N N-1Het correct antwoord is -N --- N-1Waar doe ik het verkeerd? Studen Student universiteit - vrijdag 7 november 2008 Antwoord Je kunt de termen nog onder één noemer zetten: ... en dan nog even verder prutsen... WvR vrijdag 7 november 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Deze breuk vereenvoudigen:N- N . Beide kanten xN = N-N2 --- --- 1- 1/N N-1Het correct antwoord is -N --- N-1Waar doe ik het verkeerd? Studen Student universiteit - vrijdag 7 november 2008
N- N . Beide kanten xN = N-N2 --- --- 1- 1/N N-1Het correct antwoord is -N --- N-1
Studen Student universiteit - vrijdag 7 november 2008
Je kunt de termen nog onder één noemer zetten: ... en dan nog even verder prutsen... WvR vrijdag 7 november 2008
WvR vrijdag 7 november 2008
©2001-2024 WisFaq