\require{AMSmath} Kwadraat afsplitsen x-2Öx=3 (Stel y=Öx) Ivo Student hbo - woensdag 5 november 2008 Antwoord Wat dacht je van je eigen tip eens op te volgen? Vorm de vergelijking om tot een in y (wat wordt x?) cl woensdag 5 november 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
x-2Öx=3 (Stel y=Öx) Ivo Student hbo - woensdag 5 november 2008
Ivo Student hbo - woensdag 5 november 2008
Wat dacht je van je eigen tip eens op te volgen? Vorm de vergelijking om tot een in y (wat wordt x?) cl woensdag 5 november 2008
cl woensdag 5 november 2008
©2001-2024 WisFaq