\require{AMSmath} Machtsverheffen van grote getallen Wat is groter 9991000 of 1000999 ?? peter Ouder - woensdag 5 november 2008 Antwoord log(9991000)=1000·log(999)=2999.565log(1000999)=999·log(1000)=999·3=2997.Dus 9991000 is groter.Andere oplossing:9991000 gedeeld door 1000999=(999/1000)999 · 999=0.368·999=367,7.Dus 9991000 is groter en wel ruim driehonderd maal zo groot. hk woensdag 5 november 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is groter 9991000 of 1000999 ?? peter Ouder - woensdag 5 november 2008
peter Ouder - woensdag 5 november 2008
log(9991000)=1000·log(999)=2999.565log(1000999)=999·log(1000)=999·3=2997.Dus 9991000 is groter.Andere oplossing:9991000 gedeeld door 1000999=(999/1000)999 · 999=0.368·999=367,7.Dus 9991000 is groter en wel ruim driehonderd maal zo groot. hk woensdag 5 november 2008
hk woensdag 5 november 2008
©2001-2024 WisFaq