\require{AMSmath} Rechthoek in een cirkel Stel ik heb een rechthoek van 2mm bij 4mm nodig en deze wil ik vormen uit een cirkel welke diameter moet deze cirkel dan hebben (formule)? Jack T Iets anders - maandag 2 december 2002 Antwoord Eerst maar eens een tekening: Met de stelling van Pythagoras kan je diameter van de cirkel uitrekenen: d=(22+42)=20 Of is dit niet wat je bedoelt? Stel dan een nieuwe vraag! Zie Van een rechthoek een cirkel maken... WvR maandag 2 december 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Stel ik heb een rechthoek van 2mm bij 4mm nodig en deze wil ik vormen uit een cirkel welke diameter moet deze cirkel dan hebben (formule)? Jack T Iets anders - maandag 2 december 2002
Jack T Iets anders - maandag 2 december 2002
Eerst maar eens een tekening: Met de stelling van Pythagoras kan je diameter van de cirkel uitrekenen: d=(22+42)=20 Of is dit niet wat je bedoelt? Stel dan een nieuwe vraag! Zie Van een rechthoek een cirkel maken... WvR maandag 2 december 2002
Zie Van een rechthoek een cirkel maken...
WvR maandag 2 december 2002
©2001-2024 WisFaq