\require{AMSmath} Integraal van een rationele functie Gegeven is dat Int(x2/[(x2-a2)2+(b·x)2], x, o,p)= p/2b. Gevraagd wordt nu om aan te tonen dat Int(x4/[(x2-a2)2+(b·x)2]2, x, o,p)= p/4b3. M. Wie Docent - vrijdag 31 oktober 2008 Antwoord Typisch voorbeeldje van afleiden naar de parameter toch? cl zaterdag 1 november 2008 Re: Integraal van een rationele functie Re: Integraal van een rationele functie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven is dat Int(x2/[(x2-a2)2+(b·x)2], x, o,p)= p/2b. Gevraagd wordt nu om aan te tonen dat Int(x4/[(x2-a2)2+(b·x)2]2, x, o,p)= p/4b3. M. Wie Docent - vrijdag 31 oktober 2008
M. Wie Docent - vrijdag 31 oktober 2008
Typisch voorbeeldje van afleiden naar de parameter toch? cl zaterdag 1 november 2008
cl zaterdag 1 november 2008
©2001-2024 WisFaq