\require{AMSmath} Breuken vereenvoudigen Hoe vereenvoudig ik de breuksom tot (3-3a-5a2)/3a2 ??De Breuksom is: 2 + a2 _ 5a + 3 _ 1 = 2a2 3a 2Ik weet dat a +/- b = a*d +/- b*c c d c*d c*d..maar na dit punt ben ik de draad kwijt. John Student hbo - zondag 26 oktober 2008 Antwoord Tja... ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt. Maar bedoel je niet gewoon dit: Na 'Ik weet dat' heeft te maken met gelijknamig maken. Het voorbeeld dat je geeft lijkt me dan meer uitschrijven. WvR zondag 26 oktober 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe vereenvoudig ik de breuksom tot (3-3a-5a2)/3a2 ??De Breuksom is: 2 + a2 _ 5a + 3 _ 1 = 2a2 3a 2Ik weet dat a +/- b = a*d +/- b*c c d c*d c*d..maar na dit punt ben ik de draad kwijt. John Student hbo - zondag 26 oktober 2008
2 + a2 _ 5a + 3 _ 1 = 2a2 3a 2
a +/- b = a*d +/- b*c c d c*d c*d
John Student hbo - zondag 26 oktober 2008
Tja... ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt. Maar bedoel je niet gewoon dit: Na 'Ik weet dat' heeft te maken met gelijknamig maken. Het voorbeeld dat je geeft lijkt me dan meer uitschrijven. WvR zondag 26 oktober 2008
WvR zondag 26 oktober 2008
©2001-2024 WisFaq