\require{AMSmath} Polaire coördinaten ik zit met het volgende vraagstuk: r2 = csc2q Hiervan moet ik de polaire vergelijking en coördinaten (rectangular coordinates) uitrekenen Nou denk ik dat ze in het boek met csc bedoelen sin-1 Dus ik vermenigvuldig alles met sin: r2 sin2q= 1 Hierna loop ik een beetje vast. In het boek staat er: 2r2 sinqcosq=1 2xy = 1 Ik zie niet waar ze die cos vandaan toveren Bruce Student universiteit - dinsdag 14 oktober 2008 Antwoord Bruce, Men gebruikt de formule: sin2J=2sinJcosJ en vervolgens de relaties x=rcosJ en y=rsinJ kn dinsdag 14 oktober 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
ik zit met het volgende vraagstuk: r2 = csc2q Hiervan moet ik de polaire vergelijking en coördinaten (rectangular coordinates) uitrekenen Nou denk ik dat ze in het boek met csc bedoelen sin-1 Dus ik vermenigvuldig alles met sin: r2 sin2q= 1 Hierna loop ik een beetje vast. In het boek staat er: 2r2 sinqcosq=1 2xy = 1 Ik zie niet waar ze die cos vandaan toveren Bruce Student universiteit - dinsdag 14 oktober 2008
Bruce Student universiteit - dinsdag 14 oktober 2008
Bruce, Men gebruikt de formule: sin2J=2sinJcosJ en vervolgens de relaties x=rcosJ en y=rsinJ kn dinsdag 14 oktober 2008
kn dinsdag 14 oktober 2008
©2001-2025 WisFaq