\require{AMSmath} Vergelijking met 2 onbekenden X · Y = 36648651904 X=81000 X=87000 Y=444000 Y=450000 pieter Ouder - maandag 13 oktober 2008 Antwoord Goed we spelen wel even voor rekenmachine x=82441 en y=444544 (tenminste als x en y beide geheel moeten zijn, anders zijn er natuurlijk talloze oplossingen) hk maandag 13 oktober 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
X · Y = 36648651904 X=81000 X=87000 Y=444000 Y=450000 pieter Ouder - maandag 13 oktober 2008
pieter Ouder - maandag 13 oktober 2008
Goed we spelen wel even voor rekenmachine x=82441 en y=444544 (tenminste als x en y beide geheel moeten zijn, anders zijn er natuurlijk talloze oplossingen) hk maandag 13 oktober 2008
hk maandag 13 oktober 2008
©2001-2024 WisFaq