\require{AMSmath} Vergelijking met een wortel Hoi,Ik begrijp eigenlijk niet hoe ik de eerstgraads vergelijkingen met wortels oplos:-xÖ2=4-3xÖ3=2Ö6 Kai Ja Student hbo - maandag 13 oktober 2008 Antwoord Je lost ze op zoals andere eerste graadsvergelijkingen, x afzonderen daarna delen door wat bij x staat.xÖ2 = -4x = -4/Ö2Alleen is het punt nu net dat er meestal gevraagd wordt dat te schrijven zonder wortels in de noemer. Daarvoor heb je in de les een truukje gezien... cl maandag 13 oktober 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi,Ik begrijp eigenlijk niet hoe ik de eerstgraads vergelijkingen met wortels oplos:-xÖ2=4-3xÖ3=2Ö6 Kai Ja Student hbo - maandag 13 oktober 2008
Kai Ja Student hbo - maandag 13 oktober 2008
Je lost ze op zoals andere eerste graadsvergelijkingen, x afzonderen daarna delen door wat bij x staat.xÖ2 = -4x = -4/Ö2Alleen is het punt nu net dat er meestal gevraagd wordt dat te schrijven zonder wortels in de noemer. Daarvoor heb je in de les een truukje gezien... cl maandag 13 oktober 2008
cl maandag 13 oktober 2008
©2001-2024 WisFaq