\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 56641 Re: Getal herleiden naar een breuk dat snap ik, maar hoe kom je daarop? 5.66667 - 17/3 Marcel Student hbo - vrijdag 3 oktober 2008 Antwoord Noem het getal g, dus g = 5,6666666..... Dan is 10g = 56,666666..... Zet dit eens onder elkaar en trek de twee van elkaar af. Omdat alle zessen na de komma's wegvallen, vind je moeiteloos g. MBL MBL vrijdag 3 oktober 2008 Re: Re: Getal herleiden naar een breuk ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
dat snap ik, maar hoe kom je daarop? 5.66667 - 17/3 Marcel Student hbo - vrijdag 3 oktober 2008
Marcel Student hbo - vrijdag 3 oktober 2008
Noem het getal g, dus g = 5,6666666..... Dan is 10g = 56,666666..... Zet dit eens onder elkaar en trek de twee van elkaar af. Omdat alle zessen na de komma's wegvallen, vind je moeiteloos g. MBL MBL vrijdag 3 oktober 2008
MBL vrijdag 3 oktober 2008
©2001-2025 WisFaq