\require{AMSmath} Hoeveel vraagt deze concurrent? Ik verkoop een product aan 226,8 euro. Wij zijn 8% duurder dan de concurrentie. Hoeveel vraagt deze concurrent? Hubert Iets anders - zaterdag 27 september 2008 Antwoord Noem de prijs van de concurrent c, dan geldt 1,08c=226,80. Dus c=226,80/1,08=210. hk zaterdag 27 september 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik verkoop een product aan 226,8 euro. Wij zijn 8% duurder dan de concurrentie. Hoeveel vraagt deze concurrent? Hubert Iets anders - zaterdag 27 september 2008
Hubert Iets anders - zaterdag 27 september 2008
Noem de prijs van de concurrent c, dan geldt 1,08c=226,80. Dus c=226,80/1,08=210. hk zaterdag 27 september 2008
hk zaterdag 27 september 2008
©2001-2024 WisFaq