\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 56463 Re: 25x een serie van 10 worpen met een zuivere munt volgens mij is dat erg kort door de bocht. p is toch de kans op succes? dan zou ik aannemen dat p=1/8 en niet 7/8 of zie ik iets over het hoofd? mvg, Carlos carlos Student universiteit - vrijdag 12 september 2008 Antwoord Carlos, Hoe is de stochast X gedefinieerd en wat is de betekenis van p=7/8.? kn vrijdag 12 september 2008 Re: Re: 25x een serie van 10 worpen met een zuivere munt ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
volgens mij is dat erg kort door de bocht. p is toch de kans op succes? dan zou ik aannemen dat p=1/8 en niet 7/8 of zie ik iets over het hoofd? mvg, Carlos carlos Student universiteit - vrijdag 12 september 2008
carlos Student universiteit - vrijdag 12 september 2008
Carlos, Hoe is de stochast X gedefinieerd en wat is de betekenis van p=7/8.? kn vrijdag 12 september 2008
kn vrijdag 12 september 2008
©2001-2024 WisFaq