\require{AMSmath} Vereenvoudigen formule met Euler erin Tijdens het maken van een van mijn opgaven kwam ik de volgende formule tegen1/e-5t (Euler)Nou is het de bedoeling dat ik deze formule vereenvoudig, maar ik heb geen idee hoe ik dit in deze opgave aan moet pakken.Hopelijk kunt u mij helpen. Lies Student universiteit - dinsdag 9 september 2008 Antwoord Lies,Ben je bekend met de definitie van een negatieve exponent?Die luidt namelijk als volgt:a-b = 1/abDit betekent dat e-5 = 1/e5Als je dit toepast, kan je de formule nog een stuk vereenvoudigen.Mvg.David DvdB dinsdag 9 september 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Tijdens het maken van een van mijn opgaven kwam ik de volgende formule tegen1/e-5t (Euler)Nou is het de bedoeling dat ik deze formule vereenvoudig, maar ik heb geen idee hoe ik dit in deze opgave aan moet pakken.Hopelijk kunt u mij helpen. Lies Student universiteit - dinsdag 9 september 2008
Lies Student universiteit - dinsdag 9 september 2008
Lies,Ben je bekend met de definitie van een negatieve exponent?Die luidt namelijk als volgt:a-b = 1/abDit betekent dat e-5 = 1/e5Als je dit toepast, kan je de formule nog een stuk vereenvoudigen.Mvg.David DvdB dinsdag 9 september 2008
DvdB dinsdag 9 september 2008
©2001-2024 WisFaq