\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 56424 Re: Vereenvoudig Dan heb ik nog 1 vraag. Ik kom steeds uit op 1/2 -1/2cos2x. Doe ik nog iets fout? Piet Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 9 september 2008 Antwoord Piet, Ja.1-cos2x-sin2x=1-cos2x-(1/2+1/2cos2x)=0,5-1,5cos2x. kn dinsdag 9 september 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Dan heb ik nog 1 vraag. Ik kom steeds uit op 1/2 -1/2cos2x. Doe ik nog iets fout? Piet Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 9 september 2008
Piet Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 9 september 2008
Piet, Ja.1-cos2x-sin2x=1-cos2x-(1/2+1/2cos2x)=0,5-1,5cos2x. kn dinsdag 9 september 2008
kn dinsdag 9 september 2008
©2001-2025 WisFaq