\require{AMSmath} Limiet met e macht Ik had graag wat hulp bij de volgende limiet: lim x®0+ (e^(1/x))/(1/x). Ik houd steeds een uitdrukking waarbij ik deel door 0... Tine A Student universiteit - woensdag 30 juli 2008 Antwoord Hallo Stel 1/x = t Als x®0+ dan t®+¥ Dus wordt de opgave : lim (t®+¥) et/t = +¥/+¥ (onbepaald) Er is voldaan aan de voorwaarden om de regel van de l'Hopital toe te passen. lim (t®+¥) et/t = lim (t®+¥) et/1 = lim (t®+¥) et = +¥ LL woensdag 30 juli 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik had graag wat hulp bij de volgende limiet: lim x®0+ (e^(1/x))/(1/x). Ik houd steeds een uitdrukking waarbij ik deel door 0... Tine A Student universiteit - woensdag 30 juli 2008
Tine A Student universiteit - woensdag 30 juli 2008
Hallo Stel 1/x = t Als x®0+ dan t®+¥ Dus wordt de opgave : lim (t®+¥) et/t = +¥/+¥ (onbepaald) Er is voldaan aan de voorwaarden om de regel van de l'Hopital toe te passen. lim (t®+¥) et/t = lim (t®+¥) et/1 = lim (t®+¥) et = +¥ LL woensdag 30 juli 2008
LL woensdag 30 juli 2008
©2001-2024 WisFaq