\require{AMSmath} Partieel integreren van een breuk Hoe bereken ik met partieel integreren òx2/(x2+1)2dx? Tine A Student universiteit - maandag 28 juli 2008 Antwoord Beste Tine, Als òu'vdx=uv-òuv'dx, noem dan u'=x/(x 2+1)2 en v=x. Dan geldt: u=-1/(2·(x2+1)) Dan moet het lukken! Succes, Lieke. ldr maandag 28 juli 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken ik met partieel integreren òx2/(x2+1)2dx? Tine A Student universiteit - maandag 28 juli 2008
Tine A Student universiteit - maandag 28 juli 2008
Beste Tine, Als òu'vdx=uv-òuv'dx, noem dan u'=x/(x 2+1)2 en v=x. Dan geldt: u=-1/(2·(x2+1)) Dan moet het lukken! Succes, Lieke. ldr maandag 28 juli 2008
ldr maandag 28 juli 2008
©2001-2024 WisFaq