\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 56116 Re: Goniometrische vergelijking ik kan die eerste stap niet volgen..cos2(3x+30) = 1/2 cos(3x+30) = Ö2/2 of cos(3x+30) = -Ö2/2 cos2x = acosÖ(x) = +/-Öa??waarom = aÖ4a? Lien Student universiteit België - vrijdag 18 juli 2008 Antwoord Ö(1/2) = 1/Ö2 = 1/Ö2 . Ö2/Ö2 = Ö2/2 cl vrijdag 18 juli 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik kan die eerste stap niet volgen..cos2(3x+30) = 1/2 cos(3x+30) = Ö2/2 of cos(3x+30) = -Ö2/2 cos2x = acosÖ(x) = +/-Öa??waarom = aÖ4a? Lien Student universiteit België - vrijdag 18 juli 2008
Lien Student universiteit België - vrijdag 18 juli 2008
Ö(1/2) = 1/Ö2 = 1/Ö2 . Ö2/Ö2 = Ö2/2 cl vrijdag 18 juli 2008
cl vrijdag 18 juli 2008
©2001-2024 WisFaq