\require{AMSmath} Roldiameter op basis van lengte en dikte basis materiaal en kokerdiameter Een basismateriaal heeft een totale lengte van 65 meter, is 60 mm dik en komt op een kern van 30 mm. Wat is de doorsnede van deze rol? Bert H Iets anders - woensdag 25 juni 2008 Antwoord Je zou de formule van Lengte van papier kunnen gebruiken.Neem alles in millimeter: lengte=60.000, d=30 en t=0,06. Invullen en D berekenen. Ik kom uit op ongeveer 68 mm. WvR woensdag 25 juni 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een basismateriaal heeft een totale lengte van 65 meter, is 60 mm dik en komt op een kern van 30 mm. Wat is de doorsnede van deze rol? Bert H Iets anders - woensdag 25 juni 2008
Bert H Iets anders - woensdag 25 juni 2008
Je zou de formule van Lengte van papier kunnen gebruiken.Neem alles in millimeter: lengte=60.000, d=30 en t=0,06. Invullen en D berekenen. Ik kom uit op ongeveer 68 mm. WvR woensdag 25 juni 2008
WvR woensdag 25 juni 2008
©2001-2024 WisFaq