\require{AMSmath} Herschrijven tot een constante Hallo, ik moet voor een opdracht de formule van de slingertijd herschrijven tot een constante. Dus T=2$\pi$·√l/g tot T=Constante·√l Nu heb ik geen flauw idee hoe dit moet. Robert Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 10 juni 2008 Antwoord Als je gebruikt dat √(L/g) = √(L) / √(g), dan weet jij vast wel te zeggen wat die constante is. MBL MBL dinsdag 10 juni 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik moet voor een opdracht de formule van de slingertijd herschrijven tot een constante. Dus T=2$\pi$·√l/g tot T=Constante·√l Nu heb ik geen flauw idee hoe dit moet. Robert Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 10 juni 2008
Robert Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 10 juni 2008
Als je gebruikt dat √(L/g) = √(L) / √(g), dan weet jij vast wel te zeggen wat die constante is. MBL MBL dinsdag 10 juni 2008
MBL dinsdag 10 juni 2008
©2001-2024 WisFaq