\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 55928 Re: Re: Een groep van 14 personen met 3 economisten 9/14, ik had inderdaad hetzelfde.. sofie Student Hoger Onderwijs België - maandag 9 juni 2008 Antwoord Zullen we dan de definitie maar gebruiken?Met A en B als de volgende gebeurtenissen.A: precies 1 economistB: minstens 1 economistP(B)=1-P(geen economist)=1-3/13=10/13P(A en B)=P(A)=45/91P(A|B)=9/14Blijft de vraag wat er fout was aan onze redenering! Al een idee? WvR maandag 9 juni 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
9/14, ik had inderdaad hetzelfde.. sofie Student Hoger Onderwijs België - maandag 9 juni 2008
sofie Student Hoger Onderwijs België - maandag 9 juni 2008
Zullen we dan de definitie maar gebruiken?Met A en B als de volgende gebeurtenissen.A: precies 1 economistB: minstens 1 economistP(B)=1-P(geen economist)=1-3/13=10/13P(A en B)=P(A)=45/91P(A|B)=9/14Blijft de vraag wat er fout was aan onze redenering! Al een idee? WvR maandag 9 juni 2008
WvR maandag 9 juni 2008
©2001-2024 WisFaq