\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 55765 Re: Re: Re: Re: Re: Functieonderzoek Met de afgeleide geeft toch de waarde van de richtingscoëfficiënt aan? Moet je dan de afgeleide=-3 doen? nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 28 mei 2008 Antwoord Inderdaad. f'(x)=-3, wat is 'x'? WvR woensdag 28 mei 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Met de afgeleide geeft toch de waarde van de richtingscoëfficiënt aan? Moet je dan de afgeleide=-3 doen? nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 28 mei 2008
nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 28 mei 2008
Inderdaad. f'(x)=-3, wat is 'x'? WvR woensdag 28 mei 2008
WvR woensdag 28 mei 2008
©2001-2024 WisFaq