\require{AMSmath} Machten van e Ik snap e machten niet zo goed.Los op:a. ex+1=ex+e2-1b. e2x - 3 · ex - 4 = 0c. xex = 8xd. ln (2x+1) =1De antwoorden heb ik maar ik snap gewoon niet hoe ze daar aan komen en waar het voor dient. Nergens staat ook een uitleg, en alles is zelfstudie. nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 25 mei 2008 Antwoord a. Wat is dan het probleem? b. Wat is dan het probleem? c. Wat is dan het probleem? d. Wat is dan het probleem? Zie ook 7. Exponentiële en logaritmische vergelijkingen oplossen en 1. Rekenregels machten en logaritmen. WvR maandag 26 mei 2008 Re: Machten van e ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap e machten niet zo goed.Los op:a. ex+1=ex+e2-1b. e2x - 3 · ex - 4 = 0c. xex = 8xd. ln (2x+1) =1De antwoorden heb ik maar ik snap gewoon niet hoe ze daar aan komen en waar het voor dient. Nergens staat ook een uitleg, en alles is zelfstudie. nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 25 mei 2008
nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 25 mei 2008
a. Wat is dan het probleem? b. Wat is dan het probleem? c. Wat is dan het probleem? d. Wat is dan het probleem? Zie ook 7. Exponentiële en logaritmische vergelijkingen oplossen en 1. Rekenregels machten en logaritmen. WvR maandag 26 mei 2008
WvR maandag 26 mei 2008
©2001-2024 WisFaq