\require{AMSmath} Emachten oplossen ((ex)x)/(ex+6) = 3 kruislingsvermenigvuldigen geeft: e2x = 3ex - 18 klopt het dat x = ln 9 nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 25 mei 2008 Antwoord Als je ex = p noemt, dan komt jouw vergelijking neer op de tweedegraads vergelijking p2 = 3p - 18 en dat zal geen probleem voor je zijn. MBL zondag 25 mei 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
((ex)x)/(ex+6) = 3 kruislingsvermenigvuldigen geeft: e2x = 3ex - 18 klopt het dat x = ln 9 nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 25 mei 2008
nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 25 mei 2008
Als je ex = p noemt, dan komt jouw vergelijking neer op de tweedegraads vergelijking p2 = 3p - 18 en dat zal geen probleem voor je zijn. MBL zondag 25 mei 2008
MBL zondag 25 mei 2008
©2001-2024 WisFaq