\require{AMSmath} Wortels en machten 34Öx · 2x = ?De vierdemachtswortel van x is x1/4, maar wat doe je met de 3 en ook met de 2x? nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 22 mei 2008 Antwoord x = x1 en de 3 en de 2 worden samen een coefficient van de macht van x cl donderdag 22 mei 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
34Öx · 2x = ?De vierdemachtswortel van x is x1/4, maar wat doe je met de 3 en ook met de 2x? nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 22 mei 2008
nadien Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 22 mei 2008
x = x1 en de 3 en de 2 worden samen een coefficient van de macht van x cl donderdag 22 mei 2008
cl donderdag 22 mei 2008
©2001-2024 WisFaq