\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 55621 Re: Verwachtingswaarde Is het mogelijk dat je me in de richting kan helpen een begin met a kan maken? Gewoon omdat toch nog vrij onzeker ben over of ik het echt begrijp. johan Student hbo - maandag 19 mei 2008 Antwoord Bereken eerst de volgende kansen:P(kop - geen zes)=1/2·5/6P(kop - één zes)=...P(munt - geen zes)=1/2·25/36P(munt - één zes)=1/2·10/36P(munt - twee zessen)=...Vervolgens vermenigvuldig je alle kansen met de winst per gebeurtenis, tel het op en je hebt de verwachte winst.Succes!Zie eventueel 6. Gooien met twee dobbelstenen. WvR dinsdag 20 mei 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Is het mogelijk dat je me in de richting kan helpen een begin met a kan maken? Gewoon omdat toch nog vrij onzeker ben over of ik het echt begrijp. johan Student hbo - maandag 19 mei 2008
johan Student hbo - maandag 19 mei 2008
Bereken eerst de volgende kansen:P(kop - geen zes)=1/2·5/6P(kop - één zes)=...P(munt - geen zes)=1/2·25/36P(munt - één zes)=1/2·10/36P(munt - twee zessen)=...Vervolgens vermenigvuldig je alle kansen met de winst per gebeurtenis, tel het op en je hebt de verwachte winst.Succes!Zie eventueel 6. Gooien met twee dobbelstenen. WvR dinsdag 20 mei 2008
WvR dinsdag 20 mei 2008
©2001-2024 WisFaq