\require{AMSmath} Vergelijking als I=Px X + Px X ·b/a en er moet uitkomen x = aI/Px. Wat zijn dan de exacte stappen om daarop uit te komen? hart.gr. Jeroen Student universiteit - maandag 28 april 2008 Antwoord Jeroen, Rechterlid:xpx(1+b/a)=xpx((a+b)/a=xpx/a=I,als tenminste a+b=1. kn maandag 28 april 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
als I=Px X + Px X ·b/a en er moet uitkomen x = aI/Px. Wat zijn dan de exacte stappen om daarop uit te komen? hart.gr. Jeroen Student universiteit - maandag 28 april 2008
Jeroen Student universiteit - maandag 28 april 2008
Jeroen, Rechterlid:xpx(1+b/a)=xpx((a+b)/a=xpx/a=I,als tenminste a+b=1. kn maandag 28 april 2008
kn maandag 28 april 2008
©2001-2024 WisFaq