\require{AMSmath} Grafiek van een functie tekenen Beste WisFaq, De opgave is : " Teken de grafiek van de functie ¦(x)= -1/4 x2 + | 3x-5 | Ik heb alles uitgewerkt en ik bekom uiteindelijk twee grafieken. Nu weet ik niet precies wat de uiteindelijke grafiek is... ALvast bedankt! N.K. 2de graad ASO - maandag 28 april 2008 Antwoord N.K. f(x)=-1/4x2+3x-5 voor x5/3 en f(x)=-1/4x2-3x+5 voor x5/3. kn maandag 28 april 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste WisFaq, De opgave is : " Teken de grafiek van de functie ¦(x)= -1/4 x2 + | 3x-5 | Ik heb alles uitgewerkt en ik bekom uiteindelijk twee grafieken. Nu weet ik niet precies wat de uiteindelijke grafiek is... ALvast bedankt! N.K. 2de graad ASO - maandag 28 april 2008
N.K. 2de graad ASO - maandag 28 april 2008
N.K. f(x)=-1/4x2+3x-5 voor x5/3 en f(x)=-1/4x2-3x+5 voor x5/3. kn maandag 28 april 2008
kn maandag 28 april 2008
©2001-2024 WisFaq