\require{AMSmath} De wortel uit 3 tot de machts 6 moet zijn 27 maar hoe ? (Ö3)6 = 27hoe moet ik dit uitwerken ? SaeedJ Iets anders - donderdag 17 april 2008 Antwoord (Ö3)6=36/26/2 = 3dus: 33=3.3.3= 9.3=27 wk donderdag 17 april 2008 Re: De wortel uit 3 tot de machts 6 moet zijn 27 maar hoe ? ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
(Ö3)6 = 27hoe moet ik dit uitwerken ? SaeedJ Iets anders - donderdag 17 april 2008
SaeedJ Iets anders - donderdag 17 april 2008
(Ö3)6=36/26/2 = 3dus: 33=3.3.3= 9.3=27 wk donderdag 17 april 2008
wk donderdag 17 april 2008
©2001-2024 WisFaq