\require{AMSmath} Omtrek van een cirkel uitrekenen Ik had graag geweten hoe je de omtrek van een cirkel uitrekent. groette sacha Sacha Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 17 april 2008 Antwoord De omtrek van de cirkel is de p keer de diameter. Je kunt natuurlijk ook de straal gebruiken. Omtrek=pd Omtrek=2pr Meer moet het niet zijn... Zie ook Waarom is pi = 3,1415926536?, Wat is pi? of http://users.pandora.be/koen.beek/index.htm WvR donderdag 17 april 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik had graag geweten hoe je de omtrek van een cirkel uitrekent. groette sacha Sacha Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 17 april 2008
Sacha Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 17 april 2008
De omtrek van de cirkel is de p keer de diameter. Je kunt natuurlijk ook de straal gebruiken. Omtrek=pd Omtrek=2pr Meer moet het niet zijn... Zie ook Waarom is pi = 3,1415926536?, Wat is pi? of http://users.pandora.be/koen.beek/index.htm WvR donderdag 17 april 2008
WvR donderdag 17 april 2008
©2001-2024 WisFaq