Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 46094 

Re: Oplossen via kwadraatsplitsen

dan krijg ik (x+2)2=3
x+2=±Ö3
x=-2±Ö3
wanneer ik dit invul krijg ik bij het invullen van -2-Ö3 wel een goed antwoord maar bij het invullen van de positieve varian van wortel 3 geen goed antwoord. Wat doe ik fout?

willem
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 8 april 2008

Antwoord

q55166img1.gif

WvR
vrijdag 11 april 2008

©2001-2024 WisFaq